0

                                          RIBMASTER 


Mijn man en ik hebben decennia gewerkt als manager, de één in de retail, de ander op kantoor. We wilden al jaren iets voor ons zelf beginnen, maar steeds bleef het alleen bij praten, want met zo’n drukke jobs kwamen we er niet aan toe dit waar te maken.

En toen kwam er de coronacrisis, maart 2020 en buiten alle ellende die het veroorzaakt heeft, bracht het aan ons een soort van lichtpunt. We zijn tijdens de lockdown nog meer tot het besef gekomen dat we er nu echt werk van moesten maken en de sprong in het diepe te wagen.

Na oneindig veel brainstormen en ideeën onderzoeken, zijn we tot de conclusie gekomen, om iets met eten te doen en iets wat we in eerste instantie samen kunnen opzetten. Wie kan je namelijk meer vertrouwen dan je eigen man en als je het samen al 15 jaar met elkaar kan uithouden, moet een zaak samen opstarten een makkie zijn.


Vanaf 1 oktober 2021 zijn we operationeel geworden vanuit onze volledig ingerichte professionele keuken vanuit huis en hebben we samen met jullie Ribmaster echt op de kaart kunnen zetten. In juni 2024 hebben we een korte pauze moeten inlassen, want bij het ondernemerschap hoort ook helaas falen. Na een zeer bewogen periode hebben we dan besloten om toch terug op te starten met de zaak. We zijn nu éénmaal ondernemers in hart en ziel! De zaak is ook soort van ons kindje en willen nu de kans nemen om alles recht te zetten en met het spreekwoordelijk rugzakje sterker terug te komen! Welcome back Ribmaster is een feit vanaf 15 november 2024.


soulfood om vingers en duimen bij af te likken, #ribmasterrocks

 


Share by: